Om Oss


Africanas är ett socialt projekt som fokuserar på entreprenörsskap med en vision att skapa en bro mellan Afrika och västvärlden genom att sälja handgjorda produkter, skapade av våra hantverkare i Sydafrika. I vår portfolio finner du allt från färgglada espadrillos till fantastiska weekendväskor.
Vårt härliga team av skomakare och hantverkare andas detta äventyr med stor entusiasm och spänning, då de är stolta över att äntligen kunna få exportera den afrikanska kulturen och dess otroliga know-how till resten av världen!
Vi arbetar hårt för att betona och lyfta fram möjligheterna för de lokala hantverkarna och deras arbete, ljusår bort från den massproduktion som vi är så vana vid i vårt egna samhälle. Vi vill erbjuda produkter till människor som vill göra skillnad genom att börja vara annorlunda.
Afrikas sol, dess enorma rikedom av nyanser och mönster, den sprudlande själen av Afrikas natur- och djurliv är några av ingredienserna som inspirerar varje produkt som lämnar vår verkstad.
Våra skomakare och hantverkare arbetar hårt för att leverera en del av det riktiga Afrika till våra kunder, världen över. Varje produkt är inte den ansra lik, men varje produkt har fått lika mycket kärlek.
Det är med stor stolthet vi därför kan erbjuda produkter som inte bara är unika i sig, men också tillverkats under rättvisa förhållanden med kärlek och passion.
Har du några frågor eller funderingar är ni välkomna att Kontakta Oss.

 

Vårt Team