Vad är egentligen ett par Espadrillos?


Hur låter det att sätta på sig en sko som är gjord av halm med ett överdrag i tyg? Det är ju en kombination som kanske inte låter speciellt lockade, men en sak är säker - det är en jäkligt trevlig feeling att dra på sig. Speciellt under sommarens varma dagar, när man behöver ge sig ut på äventyr.
Men, som tur är har vi på Africanas piffat till den klassiska sandalen, som ursrpungligen kommer från Spanien, ganska rejält och slängt in lite härliga tyger från Afrikas alla hörn. Sulan har vi även den bytt ut till en störtskön gummisula som gör att det känns som att man nästan svävar fram på en sommaräng. Alla vår espadrillos är dessutom handgjorda av vår passionerade team nere i Kapstaden, Sydafrika, vilket innebär att varje par espadrillos är unika i sig. Precis som du och jag!

När passar easpadrillos som bäst?

Ja du, när som helst - men framförallt när vädret tillåter! Det är ingen vinterskor vi har att göra med, utan espadrillon är den perfekta sommarskon år efter år, och den passar på till herr som till dam. Det är just det som gör espadrillon lite extra speciellt, den kör sitt egna race - och vem som helst kan bära dem med stolhet!
Våra espadrillos, med sina starka gärger och unika mönster passar den som vill ha något extra - för den som vill sätta lite extra färg på vardagen! Oavsett om det är en utflykt i skärgården, en dag på stranden eller ett härligt midsommarfirande, så passar espadrillon alltid in! Och varför inte på kontoret? Det är bara att slänga på sig skorna och mysa sig genom dagens alla hinder!
Vi på Africanas har tagit fram två typer av espadrillos, den klassiska låga espadrillon som passar både dam och herr, men vi har även tagit fram en hög espadrillo som riktar sig mer mot damerna! Alla lika färgglada och härliga!
Så, släng ett öga på vår kollektion - och beställ ditt par redan nu!