Sommarens 5 Snyggaste Espadrillos


För att göra sommaren lite extra spännande har vi bestämt oss för att rada upp vad, enligt oss, är våra fem snyggaste espadrillos för sommaren 2019!
Alla Africanas espadrillos passar både dam och herr, en härlig unisex sandal med andra ord, och passar alldeles perfekt för alla er som villa sätta lite extra färg på vardagen.

1. Dube

Med sina härliga ljusa färger i grönt och brunt påminner oss Dube om dem öppna savannerna och dess natur. Dube är en solklar vinnare under sommarens alla dagar och äventyr!
Gröna Espadrillos
 

2. Vulkano

Vad ska man säga om vår espadrillo Vulkano? En perfekt färgkombo med sina stark röda färger, som påminner om lava som rinnger ut i havet. Helt klart en av våra absolut fräckaste espadrillos!
Blåa Espadrillos


3. Nkwe

Färgerna påminner oss om Afrikas härliga solnedgångar. Bara av att kolla på dessa espadrillos så börjar man drömma sig bort efter nya spännande äventur, och platser att besöka!
Oranga Espadrillos


4. Spring

Vad tycker ni om denna skönhet? Hur kan ett par espadrillos bli såhär jädrans heta? Vi bugar och ber för denna färgglada espadrillos!

Snygga Espadrillos


5. Kubu

Säg hallå till Kuba! En lite mer tillbakadragen favorit, om vi ser till våra andra färgkavalkader! Passar perfekt för alla er som vill köra en mer laidback stil i sommar.

Snygga Sommarskor